KÖSZÖNTÖM A VADKERTI KÓPÉ EGYÜTTES WEBOLDALÁN

 

       Kezdőlap   Képek    Magamról    Dalszövegek    Repertoárom     E-mail    Vendégkönyv  Versek Hírek Nosztalgia Klub Séf kínálatából Fellépések
 


ÜDVÖZLÖM  

Örülök, hogy felkeltettem érdeklődését.Amint a bevezetőmben olvasni lehet, megalapítottam a Vadkerti Kópé Lakodalmas duót, magunk és mások szórakoztatására. Lakodalmak,osztálytalálkozók, összejövetelek, stb. zenei részének lebonyolítását vállaljuk. A műsoraikat úgy igyekszünk összeállítani,hogy a fiatalok és az idősebbek is megtalálják a nekik megfelelő hangulatot. Az összeállított slágerek tartalmaznak régi slágereket, discós stílust, elfelejtett slágereket vagyis az a lényeg, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Csak még annyit mondunk végezetül. A magamról című linknél részletesebben olvashat.
Számlát adunk!
Jó Szórakozást Kívánunk!
 

 A VADKERTI KÓPÉRÓL

Néhány szó a megalakulásáról

Azért döntöttem úgy, hogy megalakítom a Vadkerti Kópé Lakodalmast, mert szeretem a vidámságot a zenét és nem utolsó sorban szeretem, ha másokat is fel tudok vidítani. Vállalom Lakodalmak,mulatságok, összejövetelek, árubemutatók, stb. rendezvények lebonyolítását. Tervezem még kérésre régi vőfény mondókák közbe iktatását, vacsora, ital stb. felszolgálása előtt. Ha felkeltettem érdeklődését kérem, nézzen be a kópé oldalakra.

Lakodalmas jó kívánság!

„Kiknek szíve egymásért dobog,legyenek örökké boldogok”

A kópé kívánsága ujjé!!!!!
 
 

 

Your Company - Copyright 2000 © - All Right Reserved